Merkur er klar igen – hvad så nu?

step2

Så er Merkur faldet godt til i England og har fået humøret og energien tilbage. Så nu er alt som det skal være, så hvad er planen nu?

Ved siden af mit arbejde med de andre heste, samt terapitimerne her på stedet, har jeg også nogle mål og drømme med Merkur. Idet han er ved at være tilbage i god form igen, er jeg begyndt at kigge efter et sted vi kan få springundervisning. Idet jeg ikke har hverken bil eller trailer, skal det være et sted, hvor jeg kan ride hen i første omgang. Der er et par få steder i nærheden hvor de tilbyder springundervisning, så planen er at prøve nogle forskellige steder af, for at se hvad der passer os bedst.  Jeg vil gerne ud og have nogle oplevelser med Merkur herovre, både i naturen men også til springstævner. Så når vi har fundet noget undervisning, så håber jeg at vi kan finde nogle små springstævner i nærheden, så vi kan prøve at ride stævne i ”udlandet”, det kunne være mega fedt.

step3

Ved siden af alle mine drømme og planer med Merkur, holder jeg ved siden af, træningen ved lige af Falik, Thor og Mikkel. De er alle tre bedst til dressur (udover kørsel og terapi), så det er det jeg træner med dem. De skal alle trænes på hver deres måde, så der er en masse erfaring at hente ved at ride dem. De er alle tre også bedre til dressur end Merkur er, så jeg lærer helt sikkert også noget af at ride dem. Planen med de tre er hovedsaligt, at de skal være glade og tilfredse og kunne holde til terapitimerne. Derfor træner jeg primært med dem, at de skal være stærke i deres ryg, mave og bagparti, så de ikke belaster sig selv når de går med klienterne. Det er blandt andet med overgange, temposkift og galop. Derudover laver jeg nogle bestemte øvelser med dem før og efter ridning for at hjælpe dem lidt på vej. Det kommer jeg til at fortælle lidt mere om i et fremtidigt blogindlæg.

Jeg går en spændende tid i møde med hestene, trods vejret bliver dårligere her i England, men det kan man ikke gøre så meget ved. Godt og regntæt tøj er vejen frem, samt en god portion vilje til at ville ride i alt slags vejr, så skal det hele nok gå.

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account