Merkur er kommet til England!

MERKUR7

Så oprandt dagen ENDELIG, hvor Merkur kom herover! Efter 4 ugers ventetid, er vi endelig sammen igen. Jeg har aldrig været så længe væk fra ham før, så det var fantastisk at se ham igen.

I ugerne op til hans ankomst har vi i stalden her i England gjort en masse klar til ham. Vi har gjort plads i sadelrummet til ham, i foderrummet så han har sin egen store foderboks og hans boks har fået den helt store rengøring og er blevet fyldt op med spåner.  Da dagen kom, stod min chef, kæreste og jeg ude ved vejen og ventede på transporteren. Da den endelig kom, var jeg så glad!

MERKUR6
MERKUR2

Merkur var noget stivbenet efter næsten 30 timer i en trailer, så han blev gået med, fik lidt vand, blev vasket og kom på fold i nogle timer. Merkur kørte fra Danmark dagen før kl. 6 om morgenen og ankom lidt i 12 dagen efter til middag. Han har kørt med 3 andre heste, som alle også skulle til England. De kørte til Holland, hvorfra de sejlede hele natten og landede i Sydengland morgenen efter. Her skulle de to første heste af, den tredje skulle af oppe nær London, og til sidst Merkur på vej tilbage en time syd for London.

Selvom transportfirmaet gjorde det rigtig godt, og Merkur hverken har manglet vand eller hø på turen, var han godt træt og smadret i kroppen, da han kom. Så de næste mange dage i England skal han bare slappe af, hygges om og have god mad så han kan komme helt på toppen igen! Allerede morgenen efter hans ankomst så han meget bedre ud, så det skal nok komme hurtigt.

Planen er at starte til springundervisning herovre, når han er klar til det, få redet en masse turer og forhåbentlig finde et par stævner hist og her. Jeg glæder mig i hvert fald til at se, hvad fremtiden bringer for os herovre, og jeg er bare så glad for at han endelig er her!

MERKUR1

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account