Min gamle læremester

cbar

Jeg har jo fået lov at beholde min storesøster gamle landsstævne pony på 15 år som læremester, og uden ham havde jeg ikke haft mod på at købe en ung pony som gulddreng.

Holsteins Missouri, eller Missy som han bliver kaldt, er en vallak fra Tyskland, og han har gået FEI-klasser i Tyskland inden vi købte ham til min søster. Dengang var han godt med fremme dernede, det kom aldrig til at lykkes helt for min søster at komme til tops med ham af mange årsager, men nu er det min tur  til at få glæde af ham. Han skal uddanne mig til at blive landsstævnerytter på kat 1. ponyer, og det er et hårdt felt.
cha

Jeg rider undervisning en gang om ugen på ham, og når jeg skal til stævner så er det to gange om ugen. Vi har haft fokus på overgange, så Missy bliver afspændt i nakken og modtager mine afkortninger og halveparader. Men Missy er ret speciel, han har så meget energi og er så klar på den gode måde – det er vildt dejligt at have en pony, som er så selvgående. Han er en rigtig ven og hjælper mig lidt på vej, hvis jeg kikser hjælpen. Han fuldstændig stabil og kigger aldrig, det er den samme pony hver dag.

chaaa

Der er distriktsmesterskab i Uggerhalne, og der går en PRI som ekstra klasse, og jeg bestemmer mig for, sammen med Mette, at prøve kræfter med P-klasserne. De sidste mange stævner på Missouri har jeg jo fået placering i LA3 og LA4 hver gang og flere gange med over 72 %, så tiden var måske til næste skridt. Men jeg er jo kun 11 år, så det er rigtig svært at ride PRI, puha nu kan jeg programmet, så jeg glæder mig lidt og er mega spændt.

chaa

Jeg har egentlig en rigtig god tur på Missy, og han var sød. Jeg kommer bare til at blive enormt gal på ham, fordi han har så meget energi inde på banen. Jeg følte selv, at jeg  ikke kunne kontrollere alt det power, men alt i alt en god tur og i virkelighed hjalp han mig jog bare. Vi rider 67 % og har første B-kvalifikation, og endnu mere sejt –  vi bliver placeret som nr. 3. Så nu arbejder jeg videre mod lille tur på kat. 1 ponyer – håber jeg kan nå det i år.

Hilsen Charlotte

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account