Min gulddreng

Charlotte4

Hej Alle sammen

Jeg har fået ny pony, det er kat. 1 ponyhingsten, Dream of Cream som er 5 år gammel. Jeg kalder Dream for gulddreng, for når solen skinner på ham, ser hans pels ud som guld – sådan som han skinner.

Jeg prøvede gulddreng først gang i maj måned, og jeg fløj af for fulde gardiner og han var vildt fræk. Han havde ikke lavet så meget, og da han havde aldrig gået med så lille en rytter. Men jeg kunne ikke få ham ud af hovedet, han var den smukkeste pony, jeg nogensinde havde set. Han var mega dyr og min far vidste ikke rigtig om vi ville bruge så mange penge på så ung en pony, som ingen resultater havde, smed mig af og var delvis rå, og så en hingst. Skørt projekt synes han, men der var nu noget ved gulddreng.

charlotte3

Vi aftaler en ny tid hos Dorthe Rohmann med Top ponyer og tager far med, da vi skal have besluttet om den skal ud af hovedet eller skal være min nye stjerne. Anden tur på ham var helt forrygende, og jeg bestemte mig for, at jeg bare måtte eje denne smukke hingst, og jeg får far overtalt til at købe ham. Jeg får muligheden for at lave min helt egen stjerne, og han er helt igennem fantastisk, og sød – selv om han er hingst.

Jeg skal nu til at lære at bygge en pony op fra bunden, og hvordan man uddanner en så ung pony. Martin og Mette hjælper mig og jeg får lektier for hver uge, når jeg har været til undervisning, så det går stille og roligt fremad og han bliver bedre og bedre. Og jeg skal nok holde jer opdateret med, hvordan træning af en ung pony.

Hilsen Charlotte

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account