Mød Malou Kiran Grewal

Malou Kiran Grewal

Navn: Malou Kiran Grewal

Alder 10 år

Disciplin: Spring og dressur

Hest/pony: Lentekriebel, kaldet Lady

malou3

Jeg er næsten født på en hest

Jeg har redet hele mit liv, for da jeg blev født havde min mor sin egen pony, som jeg kom med op på fra, da jeg var 6 måneder gammel. Fra jeg var 2,5 år til jeg var 4 år gammel, gad jeg ikke at ride, men har ellers redet lige siden, og for 2,5 år siden fik jeg min helt egen pony. Hun hedder Lntekriebel, men kaldes Lady i daglig tale. Hun er 12 år gammel og 123 cm i stg.

Vi købte hende i Jylland, og hun havde kun startet et enkelt klubstævne i springning og et i dressur. Jeg var 7 år gammel, da vi begyndt at springe 20 cm og red LD1 i dressur. Sammen har vi arbejdet os op til LA spring og LB dressur. Vi har desuden startet ponygalop, jagt, distance, military, TREC og Subaru Cup – ja, hun er en fantastisk alsidig pony.

Malou2

116 rosetter er det blevet til – indtil videre…

Mit mål for 2017 var at starte tre forskellige distriktsmesterskaber på Lady, nemlig et i springning, et i dressur og et kombineret mesterskab. Vi klarede målet og vandt endda bronzemedaljen til det kombineret mesterskab, mens jeg endnu var 9 år gammel. Hvor mange kan sige, at de har startet tre forskellige distriktsmesterskaber på samme pony på et enkelt år? – ja, det kan jeg!

Desuden var vi med til finalen i Subaru cup på Store Hestedag i september og sammen er vi nu oppe på 116 rosetter.

Malou

Målet ligger klar for 2018

Næste år er  det mit store ønske at starte Sjællandsmesterskaberne i dressur med Lady. Dette går i LA1, så der skal knokles vinteren over.

Det vigtigste for mig er dog stadig at lave mange forskellige ting med min pony – jeg vil ikke låse mig fast på en enkelt disciplin. Jeg tror på, at det er sjovere for både mig og Lady på den måde.

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account