Nordisk guld til Danmark

De danske dressurryttere har for første gang været på banen ved de Nordiske Mesterskaber i Hammarö i Sverige. Dannebrog kom til tops flere gange, da ponydressurlandsholdet sejrede, mens det også blev guld til Kat. II- springponyerne, og en flot andenplads til springponylandsholdet

Sejr til ponylandsholdet

De unge ponyryttere kunne stille sig øverst på sejrsskamlen efter deres flotte præstationer på dressurbanen. Amira Aasted Jespersen og Top Tilas e. Top Anthony/Dark Rubin var ikke blot bedste dansker, men også den dressurrytter, der opnåede højeste score i dagens program, med hele 72,821%, mens Isabell Toft Waksvik og Sl Cuba e. Constantin/Bazar(opdr. Sanne Lauesgaard-Nissen) fulgte efter med 72, 282%. Cecilie Hedegaard med Strandgaards Challenger e. FS Champion De Luxe/FS POUR L’AMOUR ( opdr. Marie Louise Ebdrup) opnåede 70,308%, mens Rebecca Holm Sylvest på Centrum endte med 68,513%. Samlet fik det danske landshold 215.411%, og dermed en sten sikker sejr. Andenpladsen gik til svenskerne med 207,411%

Flot andenplads til ponylandsholdet

Det danske ponylandshold med landstræner, Lars Trier Kjeller i front bestod af Anna Sofie Tørnæs på Kalypso Skovgaard e. Krimh Ox/ Kantje’s Ronaldo (opdr. Skanderup Skovgaard) , red to flotte nulrunder, Annestine Kibech Hansen på Eddies Dream, der i første runde havde fire fejl, men kom gennem anden runde med nul fejl samt Theodor Linde og Rebel, der i begge runder sluttede med fire fejl, og sidst men ikke mindst Maria Langhoff på¥ Nikolina, måtte desværre tage en ufrivillig afsidning i første runde, men sluttede med fire fejl i andenrunde. Samlet fik holdet 12 fejl, og det blev dermed en sikker andenplads til danskerne.

Sejren blev taget af Norge samlet med 4 fejl, mens tredjepladsen gik til Sverige med 27 fejl.

Kat. II ponyerne tager sejren

Også Kat. II ponyerne var på¥ banen i dag, og det blev til en flot sejr. Holdet bestod af Josefine Sandgaard Mårup med Kantje´s Valentijn, Louise Engelsted på Fair Choice Tokay, Clara Savas Olsen og Flying Ronaldo og Cecilie Kjær på Bassy.

Holdet kunne dermed stille sig øverst på sejrsskamlen med samlet med 18 fejl, foran det svenske hold på andenpladsen med 21 fejl.

Se alle resultaterne HER

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account