Ny hest over sommeren

Jeg har hen over sommeren fået en hest i ridning. Det bliver både jeg og min veninde Charlotte Johansen, der træner ham. Hans navn er Nemesis – i daglig tale bare kaldet Nemo. Nemo er en smuk Pinto vallak på 11 år og jeg kan kun sige, at han er helt igennem fantastisk.

Han har et godt sind og virker tro mod sin rytter. Nemo har haft en længere pause fra ridning, og vi er derfor ved at træne ham op igen med interval træning. Nemo har kun lige lært det grundliggende og har derfor meget at lære endnu. Han har ikke prøvet så meget, så det bliver spændende at komme rigtigt i gang med ham, men jeg må sige  han imponere os for hver dag, der går. Nemo er en hest med massere af energi og power, og han har meget at gi af. Han elsker at arbejder under rytter. Han er nysgerrig og nyder at være i gang. Nemo knytter sig langsomt til både jeg og Charlotte, og vi er efterhånden ved at få et godt bånd til ham. Han virker glad og afslappet og stresser ikke op som før.  Jeg og Charlotte ser frem til mange gode tider med Nemo –  En herrer med et hjerte af guld og som man kun kan holde af.

Hilsen Sabrina

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account