På ridelejr hos Dorthe Rohmann

Charlotte5

I uge 28 var jeg på ridelejr på Hovgaard Ridecenter og Topponyer v/ Dorthe Rohmann

Jeg var lidt bekymret for, om det hele ville blive hygge, eller om det også ville være rigtig undervisning, så jeg kunne blive dygtigere. Men det var den fedeste ridelejr ever, og jeg skal klart med igen næste år i sommerferien. Jeg fik undervisning ved Dorthe på begge ponyer. Jeg flyttede mig meget i dressuren, og Dorthe er super dygtig til at undervise. Jeg havde ønsket, at vi skulle arbejde med min nervøsitet, og ridelejren ville afsluttes med et stævne, hvor der rides et program ved en dommer. Jeg trænede LA 3/4 på Clark, og specielt mine galop anspring var vigtige.

charlotte

På Missouri trænede vi overgange og så var jeg til spring med ham, fordi jeg gerne ville lære at løsgøre over bomme. Missouri elskede det og det endte med, at jeg næsten sprang en bane på 60 cm til sidst. Alt i alt den fedeste ridelejr.

Vi havde alle mulige aktiviteter som striglekonkurrence og alt muligt andet. Torsdag var vi tidlig oppe og ride undervisning, da vi skulle til Broholm se senior DM i dressur, det var mega hyggeligt at være derinde alle sammen.

Charlotte6

Jeg har en lille overraskelse, jeg har nemlig købt min nye pony hos Dorthe i får lige et billede med. Men historien om ham kommer i et nyt blog indlæg.

Hilsen Charlotte

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account