Pony, para og party – dressurfestival i Hjallerup!

Hjallerup Rideklub har nu åbnet op for tilmeldingerne til et gigantstævne i dressur, der finder sted 8.-10.juli 2016 på klubbens anlæg, hvor både ridestadion og ridecentret er i brug. Det bliver tre fantastiske dage med dressur nonstop på fire dressurbaner. Ud over de fire konkurrencebaner har klubben også tre opvarmningsbaner. Hjallerup Rideklub arbejder hårdt på at sikre en god logistik med god forplejning ved alle stævnebaner. Husk at der lørdag aften afholdes et brag af en rytterfest, hvor alle ryttere, hjælpere trænere osv. er velkommen til at deltage i festlighederne.

Der er klasser på både C-niveau og B-niveau med para-klasser, pony (alle tre kategorier) og junior-/ungrider klasser. På B-niveau er der også mulighed for at ride en MB-tur, en MA/PSG eller PSG/Inter I. Ponyrytternes trænere kan på den måde også selv tage et par heste med og ride med ved stævnet.

Para-rytterne får ved stævnet mulighed for at teste formen forud for OL i Rio og få testet hestene i store stævneomgivelser, da para-klasserne skal foregå på stadion.

Søndag rundes stævnet af med en flot finale i Sparekassen Vendsyssel Cup, som rytterne kvalificerer sig til i løbet af foråret ved Nordjyske stævner.

Du kan tilmelde dig stævnet her.

Følg også med på Facebook.

147943_bc_02__BC16862

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account