Ponyerne var flyvende i Flyinge

De danske ponyekvipager var flyvende i Flyinge, hvor det har været en weekend fyldt med sejre og placeringer til de unge talenter

Lørdag startede morgenen ud med dagens CSIP-klasse for kat. I ponyer ( 115 cm). Bedste dansker var Noona Wildfang Linde på Attyrory Goldstar, der leverede en flot nulrunde og sluttede i tiden 50,03 sekunder, hvilket blev belønnet med en andenplads. Rebecca Kogler og Emira C indtog tredjepladsen med tiden 50,53 sekunder.
I Small Tour (105 cm) var der placeringer til Laura Kjer Gregersen og kat. II ponyen Blue Fancy, der besatte tredjepladsen med nul fejl og en tid på 54,20 sekunder.
I kvalifikationsklassen til Grand Prix (115 cm) for kat. II-ponyerne tog Freja Høyer Pedersen og hoppen Sabrina Fair sejren blandt 22 startende. Ekvipagen leverede to flotte nulrunder og red ind i tiden 31,56 sekunder. Clara Savas Olsen tog tredjepladsen sammen med sin faste makker Flying Ronaldo, der sluttede i tiden 34,75 sekunder.
Kat. II ponyerne tog sejren i holdkonkurrencen
Clara Savas Olsen, Oliva Dresler, Emma Ponsaing og Freja Høyer Pedersen kunne lørdag stille sig øverst på sejrsskamlen ved dagens holdkonkurrence for kat. II ponyer(115 cm). Holdet fik samlet fire fejl, men det var ikke nok til at skubbe danskerne ud af kurs. Sverige indtog andenpladsen med otte fejl.
Hos Kat. I ponyerne blev der også kæmpet i holdkonkurrencen lørdag, hvor der blev sprunget 125 cm. Holdet med Martin Neergaard i spidsen bestod af Anna Sofie Toernæs, Hanna-Sofie Dahle, Louise Engelsted og Theodor Linde måtte dog se sig henset til andenpladsen med otte fejl.
I dagens højeste klasse for juniorerne( 135cm) gik sejren til Theodor Linde på Grand Cru Van Paemel, der red to nulrunder og endte i tiden 33,26 sekunder.
Søndag stod på Grand Prix
Søndagen bød på Grand Prix for de danske ponyekvipager. Det var rigtig højt for de små kat. III ponyer søndag, der sprang 100 cm. Det var dog ingen problem for Josephine Christian Jacobsen, der også var eneste danske med i omspringningen. Josephine Christian Jacobsen og Dykebeck Wild Hazel Nut red ind på tredjepladsen med tiden 31,69 sekunder. Ekvipagen er i år dobbelt Danmarks mester ligesom makkerparret fik sølv ved de nordiske mesterskaber i sommers.

Sejr til Freya
Grand Prix-klassen bød på en 120 høj bane for kat. II ponyerne. Absolut hurtigste ekvipage blev danske Freja Høyer Pedersen med Sabrina Fair, der indtog sejren med tiden 30,03 sekunder. Clara Savas Olsen og Flying Ronaldo tog  fjerdepladsen med fire fejl i tiden 45,88 sekunder.

Overlegen sejr til Theodor Linde i Grand Prix- klassen
Det var helt umuligt for de andre ryttere at slå Theodor Linde og Bel Air. Ikke nok med ekvipagen leverede to nulrunder, så sluttede de også i en super flot tid af 34,66 sekunder og med næsten seks sekunder til nærmeste konkurrent.

Se alle resultaterne HER

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account