Programmet til Store Hestedag er nu offentliggjort

Danmarks største udendørs hestearrangement kan i år præsentere publikum for et stort program, der viser både heste og hunde fra mange sider.

Om lørdagen giver Instagram-rytteren Mille Jørgensen interview og autografer. Interviewet baseres på de mange spørgsmål folk har stillet på Store Hestedags facebookside.

Begge dage giver Horsemanship-Rideskolen gode tips til dit horsemanship og to gange om dagen kan du opleve det store Hesteshow, hvor mere end 100 heste vises frem i et flot koreograferet show. Showet gæstes af Team Gonzalez fra Frankrig der viser frie heste i højdressur.

Lav dit eget program

Med mere end 130 programpunkter er der nok at vælge imellem. For at gøre det nemmere at få en god dag på Dyrskuepladsen, kan gæsterne i år selv tilrettelægge deres dagsprogram. På www.storeehestedag.dk/program kan programmet filtreres ud fra interesser; om man er til dressur, konkurrencer, dogdancing eller military. Logger du på via facebook overføres dit program automatisk til din smartphone, så du har dit eget tilrettelagte program lige ved hånden.

20643691833_ff57a5eaa6_k

          20642073214_51ff651362_k

1.000 heste på et sted

281 heste deltager i år til bedømmelserne på mønstringsbanerne, hvor der konkurreres om at blive Dagens Hest. I alt kan opleves cirka 1.000 heste, der deltager i en af de mange konkurrencer; spring, ponygames, dressur, Subaru Cup mm. Eller til clinics, hvor der vises dressur, horsemanship, heste-fysioterapi mm. Eller i shows, hvor forskellige racer viser deres fortrin frem og mange forskellige ridedicipliner kan nydes.

Store Hestedag ønsker at fejre hesten og alle de måder mennesket bruger dem på.

Med så mange heste samlet, er der liv i staldene, hvor der groomes, shines og sadles op og ned. Skal du til Store Hestedag så nyd en tur i staldene, hvor de mange forskellige heste bor side om side og hvor hestelivet dyrkes.

I det store Ryttermarked har du desuden mulighed for at gøre en god handel – både til dig og hesten.

 


Fakta:
3.- 4. September
Dyrskuepladsen i Roskilde
Se mere på www.storehestedag.dk.

21076904368_b6d1b587c7_k

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account