Rytterportræt af Christina Mari Sehested

IMG_4592

Juniorblogger Christina Mari Sehested fra Dubai

Navn: Christina Mari Sehested
Alder: 14 år  
Bopæl: Dubai
Disciplin: Springrytter
Heste/ponyer: Celine
 
Christina er en utrolig ambitiøs og målrettet rytter. Der på sjette år bor i Dubai med sin danske far og russiske mor, samt tre søskende. Christina er den eneste rytter i familien, men med stor opbakning fra familien gør hun det særdeles godt. Christina har hesten Celine e. Sidney/Colino, som hun har vundet utallige sejre med.
Christina har modtaget prisen for mest vindende chilren-rytter i Emiraterne i 2016. Efterfølgende er hun rykket op i juniorklasserne, der går til 18 år, selvom hun blot er 14 år.
IMG_4593

Skolen

Christina går som de fleste vesterlændinge i Dubai i international skole. Det betyder lidt lange dage, og også en del lektier, omkring 10 timer om ugen.
IMG_4596

Hestepasser i Dubai

Hverdagen med heste i Dubai er noget anderledes, hvis du sammenligner med Europa. Der følger altid hestepassere med i boksprisen, og man har ikke noget valg. Christinas hestepassere er fra Indien, de er ikke altid uddannede, så der går indimellem tid med at uddanne dem. Det er vigtigt for hestenes trivsel, at alle dem der har ansvaret for dem, ved hvad der skal til for, at hestene kan yde deres bedste.
Min underviser
Christina har tidligere redet og trænet hos danske Tina Lund, men træner nu hos norske Anita Sande, der har redet en årrække i stalden hos Schockemöhle, og har redet på det norske landshold i springning. Anita har lært Christina en masse om, hvordan hun skal vinde.
 
  Jeg synes at konkurrencer er sjove, fordi jeg godt kan lide at være presset. At vinde er en ekstra bonus. Anita siger altid: ” Rid fint, og resten kommer automatisk.”
IMG_4598

Fremtiden og drømme

Christina vil gerne til Europa og konkurrere. Hun har aldrig redet stævner i Europa. Christina er ambitiøs og stiler efter at blive et godt navn i Europa.
 
 Jeg vil gerne klare mig godt til stævner, så jeg i fremtiden kan leve af at være professionel rytter. Jeg vil gerne kunne ride hestene op selv, og leve af at ride og sælge heste. Mit højeste ønske er at komme til OL og World Cup.

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account