Rytterportræt: Selma Talarek

Overskrift

Navn: Selma

Alder: 14 år

Bopæl: Gentofte

Disciplin: Springrytter

Selmmm

Jeg går lige nu i syende klasse på Kildegård privatskole. Jeg er meget ambitiøs omkring min skole, da jeg har nogle forskellige mål og ikke mindst drømme, når jeg bliver ældre. Jeg vil rigtig gerne studere bioteknologi, fordi jeg gerne vil være dyrlæge.

Men udover mine fremtidsdrømme som voksen, vil jeg også gerne fortsætte med at være springrytter. Jeg elsker ridesporten og her er jeg også meget ambitiøs. Jeg er nok typen, der er kendetegnet ved at være lidt stædig, dog på den positive måde – for jeg vil ikke bare have min springteknik til at lykkes, det skal være perfekt!

 Jeg har redet i alt i 6 år, hvor af de 3 år, brugte jeg på at lære, hvad det hele handlede om – det var også de år, jeg gik på rideskole. Dagen kom hvor jeg fik min første dejlige pony, som hed Glamour( og ja, jeg ved godt navnet er lidt kikset), men hun var bare den dejligste lærepony, man kunne tænke sig. Jeg nåede dog kun at have hende et års tid.

Derefter fik jeg min Angel( ja, navnene bliver bedre og bedre). Men Angel VAR virkelig en engel. Hun var min trofaste makker gennem ild og vand. Ja, man kan næsten ikke nævne de stævner, vi ikke har deltaget i: Danmarksmesterskaberne, både for hold og individuelt, Baltic Cup, som jo er det største stævne, du kan ride i Norden. Angel gav mig mange dejlige oplevelser og hjalp mig med at udvikle min springning til et helt andet niveau.

selmm

Mine Mål for 2017:

Der er mange forskellige områder, der for mig kan være et mål for 2017.

Et af de mål jeg vil og kommer til at opnå er deltagelse til Danmarksmesterskabet for ponyspring på min 21-årige pony, som jeg har i ridning for familien Keller. Et undermål eller ønske til dette, vil selvfølgelig være en medalje. Hvor sejt kunne det lige være? En medalje i S på en 21-årig pony!

Der er også andre mål. Mange!

Min deltagelse i diverse nationale og internationale stævner vil også være mål for mig. Jeg regner med deltagelse til dette års stævne i Neumünster og evt Bonheiden. Jeg skal også deltage ved Baltic Cup igen i år. Et tredje mål ville for mig også være at min egen pony kom hjem. Det er en pony, som jeg har ventet længe på, og en jeg skal ride op helt fra bunden. Jeg elsker udfordringer og nye muligheder for at blive bedre til det jeg elsker. Derfor har jeg og min træner valgt, at det denne gang skal være en yngre model.

Selvfølgelig er det også dyrt, hvis man skal give 1 million for en kommende super pony – for det har vi ikke råd til i min familie. Men jeg tror på at der er en, der venter på mig.

Måske kommer den imorgen, om en uge eller en måned? Det er ikke til at sige! Det ville bare glæde mig, at den kom hjem. Den vil jeg selvfølgelig have en masse mål med, men jeg må jo tage det en dag ad gangen.

Jeg glæder mig dog allermest til en ny rejse, med endnu flere oplevelser til hest og mulighed for at blive bedre til det ,jeg brænder for: træningen, springningen og stævner.

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account