Rytterportræt

Anna Kraup Slinkert

Navn: Anna Kraup Slinkert

Alder: 14 år

Disciplin: Dressur

Pony/heste: Jeg har min egen pony Sheik, som jeg har haft i 2 år. Sheik er 16 år gammel og er en fuldblodsaraber.

Profil billede

Ny paradressur-rytter

Jeg har en knoglesygdom, der gør, at mine knogler vokser skævt en gang imellem. Derfor er jeg blevet opereret mange gange. Jeg har ikke så mange kræfter i, især mit ene ben og fodled. I sommers blev jeg testet for at se, om jeg kunne blive pararytter – og det blev jeg!  Jeg blev grad 5, som er den mildeste grad af pararytter. Som pararytter må jeg f.eks. ride med pisk – og det er en stor hjælp, fordi Sheik ved nemlig godt, at jeg ikke har så mange kræfter i mit ene ben og prøver derfor at snyde mig!

 

Indtil jeg blev testet, red jeg kun almindelige stævner og var lige begyndt at ride LA6. Da jeg blev pararytter, synes jeg at det også kunne være sjovt at starte Brogaarden Para Cup, som er “bygget op” med 4 kvalifikationsstævner og 1 finale ligesom ECCO Cup. Jeg kunne kun nå at starte 2 kvalifikationsstævner, der også er minimum for at kunne komme i finalen. Jeg fik heldigvis nok point til at komme med i finalen.

 

Det har været rigtig spændende at møde de andre pararyttere, som har været virkelig gode til at tage imod mig – vi er nemlig ikke så mange. De fleste er også ældre og har hest, så det er nogle stærke konkurrenter, vi er oppe imod. I finalen red vi den første dag “Team”-programmet, hvor det lykkedes Sheik og jeg at snuppe en 3. plads. Næste dag skulle vi ride vores første kür. Det var sjovt og lidt svært – især fordi vi ikke havde haft ret lang tid til at lave og øve vores kür. Vi endte som nr. 6 ud af 7. Brogaarden Para Cup var vores første store stævne, så vi blev lidt overvældede af den fine pynt i hallen, og de mange mange flotte sponsorgaver. Sheik tog heldigvis det hele i stiv arm – også at stå i teltstalden.

Næste udfordring er U25…..

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account