Sådan booster jeg min træning

Charlotte

Hej Allesammen

Som i ved allerede ved har jeg haft fokus på min nervøsitet ved stævner, og jeg har været nede ved min træner en uge for at øve nogle øvelser og programridning. Jeg rider ved 2 forskellige trænere, og de er begge super gode og har fokus på noget forskelligt, så jeg hele tiden udvikler mig.

Charlotte2

Martin Husmann bor i Børkop, så jeg træner ved ham en weekend indimellem, når jeg ikke er til stævner og så i ferier. Martin er god til at give et boost, så det hele bliver lidt bedre. Martin har et super godt øje til at se, hvor i dressurprogrammerne, jeg lige kan hente lidt flere points, og det er jo ofte de halve point, der er afgørende.

Så vi øvede LA 3/4 øvelser på Clark og Missouri skulle øve overgange uden han spænder op – og det er vildt svært. Jeg vil gerne ud at starte PRI efter DM, så vi trænede de små afkortninger og halve parader, og til sidst fik jeg lavet en del PRI øvelser på Missouri.

Charlotte3

Ponyerne stod ved Martin, og jeg boede i campingvogn med min mor tæt på, så tiden gik rigtig hurtig. Jeg føler, jeg fik så meget styr på øvelserne at jeg ikke bliver nervøs. Jeg fik også styr på, hvad jeg skal gøre, når ponyen går sådan og sådan…Det har virkelig givet ro.

Jeg ser lige om, jeg kan komme ned til Martin i nogle weekender. Og så skal jeg derned i efterårsferien og have en booster.

Hilsen Charlotte

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account