Sabrina: Dét har jeg brugt min ferie på

Sabrina6

Hej Allesammen

Efter to helt igennem fantakstiske camps med ponyteamet stod der nu sommerferie i kalenderen. Men hvad har jeg brugt min ferie på i år? – det vil jeg i dette indslag fortælle jer lidt om.

Sabrina blog
sabrina4

Som sædvanlig får de heste jeg dagligt træner tre ugers velfortjent sommerferie, hvor de har fri og får lov til at være heste og nyde livet. Her skulle man så tro, at min ferie blev foruden træning af heste, men nej ikke i år.
Jeg har været så utrolig heldig at få æren af at træne med to heste fra stalden i nogle dage. Den ene er en skøn Frederiksborg hoppe ved navn Ashia og den anden en smuk Dansk Varmblods hoppe ved navn Princess. Begge to er fantastiske heste på hver deres måde. Det har virkelig været hyggeligt og meget lærrigt at træne med Ashia og Princess i ferien. Vi har både været på tur, trænet seriøst, men også haft tid til lidt sjov og ballade, nu hvor ejerne ikke selv var hjemme.
Det altid sjovt at prøve og træne med nye heste – det giver massere af erfaring og ny viden som man kan tage med sig i bagagen til de andre heste.

Sabrina 3
Sabrina2

Ud over at jeg har trænet med dem, har jeg også været en tur i det jyske, for at besøge familie og nogle gode venner. Også her fik jeg lov til at hoppe i ridetøjet og tage ud og træne med nogle af deres heste – så det blev til et par rideture i hallen og ud over marken.

Jeg tog også nogle dage forbi Stald Hussmann, hvor jeg her fik æren af at træne lidt med datterens pony. Det var nu meget sjovt at prøve. Den ene dag sprang vi lidt på banen, og vi fik også trænet lidt dressur. Martin og Sabines datter Isabella var selvfølgelig også ude og få en tur. Hun nød det så meget, og jeg må sige det var fedt og se hvor dygtig Isabella var blevet til at ride.

Sabrina8
Sabrina9

Det har været en skøn sommer – men tre uger, der gik alt for stærkt og om lidt starter vi op på en ny sæson – det skal nok blive godt!  Vi har faktisk fået en ny hest i ridning. Det er en Pinto-vallak ved navn Nemesis – ham vil jeg fortælle lidt mere om i mit næste indslag.  

Tak for i læste med og håber i synes om videoen af Ashia og jeg.

Sabrina5

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account