Sabrina: Horsecamp

Hvad skete der på dette års Horsecamp, hvor temaet i år var ridebanespringning og stævner.

Fredag formiddag ankom pigerne, som skulle være med på weekendens camp. Vi fik sat teltene op i haven og fik afholdt et lille infomøde inden campen for alvor blev skudt i gang. På infomødet blev der budt velkommen, og pigerne her fik et indblik i hvad de næste tre dage vil byde på.

Efter infomøde gik turen mod Stutteri Ask., hvor vi her blev budt velkommen af Lasse, som viste os rundt. Under rundvisningen fortalte Lasse om arbejdet med hestene på Stutteriet. Pigerne fandt det meget spændende interessant, og de havde mange gode spørgsmål undervejs. Vi blev både præsenteret for  avlsdelen samt stalden med ridehestene. Det var en kæmpe oplevelse at se stedet. Efter besøget tog vi hjem til vangeledgård, hvor vi fik lidt frokost inden det stod på balance-træning med hestene i hallen.

Der blev trænet balance i stor stil og må sige at pigerne havde en fest uden lige. Aftenen stod på hygge og højdespringningskonkurrence uden hest. Vinderen var helt oppe og springe ca. 90 cm. så det var ret sejt gået!

Lørdag morgen stod pigerne tidligt op, og fik ordnet stald inden dagens spring kursus ved Isabella Zitz. Selvom nogle af pigerne havde sine udfordringer på springbanen var Isabella bare super god til lige at finde pigerne og hjælpe dem igennem forhindringerne på bedst mulig vis -virkelig et godt kursus. Da vi havde været tilbage med hestene i stalden, var det blevet tid til frokost, inden turen igen gik forbi familen Zitz, hvor pigerne denne gang fik rundvisning på stedet. Ligesom vi var til spring clinic ved både Isabella og Nathalie Zitz og afsluttede besøget med et godt gennemgangs-kursus i ridebanespringning.  Pigerne var noget mere rustet til at skulle starte stævne. 

Lørdag aften bød på vores meget populære udklædningskonkurrence som pigerne havde glædet sig rigtig meget til. I denne anledning havde vi Charlotte Johansen som dommer(Charlotte blev som barn placeret to gange i udklædningskonkurrencen på det fynske børne-dyrskue i Odense og vidste derfor, hvad hun skulle dømme efter).

Søndag morgen fik vi besøg af sports Coach Rebecca (Kheiron care.dk). Rebecca og pigerne fik en rigtig god dialog om, hvad det vil sige at starte stævne, og hvilke Tanker man har omkring dette. Rebecca fik givet pigerne lidt råd og vejledning samt en masse gode redskaber til, hvordan man kan yde sit bedste på stævnepladsen og måske få lidt mindre sommerfugle i maven.  Vi takker Rebecca for besøget. Det gav virkelig stof til eftertanke på en positiv måde.

Efter frokost var det blevet tid til klargøring af stævnet. Der blev både vasket heste og pudset udstyr. Stemningen lå på sit højeste, og pigerne var meget spændte.

Hen på eftermiddagen red vi op til familen Zitz, hvor stævnet skulle afholdes. Imens pigerne var på opvarmningsbanen kom familie og venner for at heppe og bakke op om dem. Der blev kæmpet til det sidste og på trods af nogle af pigerne havde lidt startproblemer, kom alle igennem banen. De var virkelig seje alle sammen. Der blev afsluttet med præmie overrækkelse og æresrunde.

Ponyteamet takker af for i år og glæder sig til at starte op igen til august

Dette års horse camp har været helt igennem fantastisk og jeg og ponyteamet vil gerne sende en stor tak til stutteri Ask for at vi måtte komme på besøg. Tak til vores søde gæstetræner Rebecca Drost. Tak til vores dommer Charlotte Johansen.

Tak til Team Zitz Horses for rundvisng, Springkursus, spring Clinic samt gennemgangskursus i ridebanespringning og det gode samarbejdet omkring campens stævne.

  Tak til hesteejere som vi har lånt heste af: Marianne og Nielspeder

En stor tak skal også lyde til alle vores søde sponsere som har støttet op om campen med både rosetter og præmier:  Råhøjgård rosetter, Blue Hors, Stald Hussmann Rideudstyr, Happy Horse.dk, Gymnastik og ridesport aps, Hoffmanns Rideudstyr, Prohorse.dk, Nathalie Horsecare og Equsana.

Af hjertet tak til jer alle – uden jer ingen camp.

Sabrinas Horseteam

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account