Det sidste stævne før DM

char3

Hej Bloggen.

Jeg var rigtig spændt på at skulle starte landsstævnet i Hovgård i starten af August, for at se om min sommerferie-træning havde hjulpet mig videre.

Stævnet er ligesom også en afslutning på sommerferien, så det skulle nydes. Jeg er så heldig, at min træner Mette Sejlbjerg Jensen skulle med til hele stævnet, fordi hun skulle hjælpe min rytter-kammerat Alexander.

Vi kører til Hovgård torsdag d. 3 august, og jeg glæder mig helt vildt. Clark er ret veloplagt torsdag aften, da jeg motionerer ham. Der er vigtigt ponyerne skidtes og trænes lidt løsgørende efter den lange tur på landvejen, så de lige får stivheden ud af kroppen og er klar til stævne næste dag.

Charlotte

Fredag har jeg en lidt forsigtig tur, hvor Clark er med mig hele vejen. Vi har ikke de store fejl, men jeg er lidt sjusket, og vi ender på knap 67 % og er første uplaceret. Jeg var slet ikke nervøs og nød turen, så alt i alt en god tur.

Lørdag red vi for første gang Stil i dressuren, og vi er alle spændte på hvad det er for noget, og vi glæder os meget til det. Stil-klassen går over alt forventning, jeg rider 85 % i stil, og 68,9% i programmet så gennemsnit på 76,9%. Jeg tror aldrig jeg har redet så flot et program og havde så god en tur. Alt det kørte bare og jeg fik flere 9-taller, så jeg var så glad. Vandt min første klasse til landsstævne nogensinde, tusind tak til alle, der heppede på mig – jeg var så glad!

Søndag havde vi en god stabil tur, hvor alt lykkes og jeg blev placeret som nr. 2 i klassen, så alt i alt et vellykket stævne. Jeg red gode stabile ture og nød det – blev slet ikke sur eller nervøs. Mette har været den bedste støtte for mig, uden hende kunne jeg slet ikke redet så fokuseret, tak Mette!

Hilsen Charlotte.

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account