Superpigen Sheena!

Ved Hillerød Horse Show, der netop finder sted gav den talentfulde voltigør Sheena Bendixen storslået opvisning

Superpigen Sheena!

Den 23-årige Sheena Bendixen har netop givet opvisning ved dette års Hillerød Horse Show, til stor begejstring for publikum. Hun er en af Danmarks, absolut bedste voltigører og har blandt andet deltaget ved Europa- og Verdensmesterskaberne. Men hvem er pigen bag det hele?

_jbr7876

...

Sheena Bendixen er en af de helt store indenfor ridesporten, hun ligger i top 5 på verdensranglisten i voltigering og arbejder stærkt på at komme i top 3.

_jbr7928

...

Sheena startede allerede sin ridekarriere som 6-årig og selvom hendes mor ihærdigt prøvede at få hende interesseret i dans var det altså hestene der bed sig fast. Hun startede som de fleste med at ride dressur og spring, men havde dog problemer med at huske dressurprogrammer og springbaner ude på stævnepladserne, så da hendes træner foreslog at hun til en forandring skulle prøve voltigering var der endelig noget der hang fast.

_jbr7890

...

Til daglig arbejder Sheena som landmand hvor hun primært arbejder med grise. Hun er en pige med gåpåmod og passion for de ting hun gør. Hun har i 6 år arbejdet sammen med fysiolog Lasse Kristensen, som bla. også træner dressurrytter Anna Kasprzak i fysisk træning. Sammen har de to udviklet et unikt samarbejde, hvilket er en af de vigtigste ting i voltigering! Da man som voltigør ikke har den kontrol over hesten som man på normal vis har i de mere populære discipliner, men dermed afhænger af piskeføren.

Følg løbende med på Ridehesten JUNIORs hjemmeside og lær mere om superpigen Sheena….

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account