Toprytter holder clinic for juniorer og youngriders

Hvad kræver det det at blive en af europas bedste U25-ryttere? Det vil svenske Karin Ernbratt Martinsen fortælle om, når Firkløverets Springakademi afholder efterårets første Clinic denne weekend

Den 16.-17. september afholder Firkløverets Springakademi clinic for junior- og youngridertruppen, og her har det lykkedes at få den 22-årige svenske rytter Karin Ernbratt Martinsen til at komme og give et indblik i, hvad der skal til for at blive en af Europas topryttere, og hvad det indebærer. Det oplyser springakademiet i en pressemeddelelse.

Karin vandt guld i nationsspringningen for U25-ryttere ved EM i Göteborg sammen med Irma Karlsson, og individuelt vandt hun sølv.

Desuden er hun optaget på det internationale springakademi Riders Academy – det er en stor bedrift i sig selv at komme igennem nåleøjet, og det kan betyde alverden for en ung rytter i at nå sine mål. Alt det vil hun fortælle meget mere om, når hun holder oplæg søndag morgen.

Arrangementet er åbent for alle og finder sted på Barthahus, Fredtoftevej 1, 2980 Kokkedal søndag den 17. september klokken 9-10.

/Pressemeddelelse

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account