Topspænding i ECCO Cup finale

Ecco1

Det er Uggerhalne Sportsrideklub som er vært for ECCO Cup finalerne denne weekend. Her til formiddag er afgørelsen faldet i klasserne for ponyer og der var stor spænding om resultatet

Alexander Yde Helgstrand var slet ikke til at komme i nærheden af i ECCO Cup finalen for kat. II ponyer med dejlige Jumanji sejrede han sikkert i lørdagens klasse og gentog den sejr i küren i dag, hvor de samlet set sluttede på 146,18 points mod 139,713 til Frederikke Gram Jacobsen.

 

Ecco2

Anderledes spændende var det i klassen for kat. I-ponyer, hvor Rebecca Holm Sylvest og erfarne Centrum havde lagt sig i spidsen efter lørdagens konkurrence. I dag fik Sofie K. Hansen så lige skabt den fornødne afstand til Rebecca, da hun på Prince of Glory sejrede i küren, hvilket gav hende den samlede sejr med 144,492 foran Rebecca med 144,468.

Sofia indrømmede gerne, at konkurrencen var uhyggelig tæt i klassen for kat. I-ponyer, og hun er meget glad for sejren i dag, da stævnet i Uggerhalne er hendes sidste som ponyrytter.

Ecco3

ECCO Cuppen afvikles over sæsonen med et finalestævne, som traditionen tro finder sted i starten af december. Det er første gang Uggerhalne Sportsrideklub er vært for finalen, og den samlede præmieoverrækkelse i finalen for ponyer var festlig med fanebærer og god stemning i hallen. I løbet af eftermiddagen afgøres ECCO Cup finalen for juniorer, ungryttere og U25-ryttere.

Se resultaterne HER

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account