Ugens blogindlæg fra Sabrina

Kære læsere

Det har været en stille og rolig uge, og jeg glæder mig i denne tid over det fantastiske vejr, som har budt på en del ture ud i det blå samt træning på udendørsbanen. Det er skønt at kunne være mere ude igen. Det kan helt sikkert mærkes på både hest og rytter.

Torsdag var jeg kun meget kort ude ved hestene, da turen derefter gik til Assens for at besøge min veninde Trine. Aftenen stod på ren hygge, fælles madlavning og der blev spillet en masse dart. Vi fik grinet og snakket om alt muligt mellem himmel og jord. Det er skønt med gode venner, og det værdsætter jeg virkelig højt.

Fredag kom Andreas søster Julia i stalden for at besøge mig og Alba. Alba kunne godt kende Julia og vidste lige, hvordan hun skulle vrinske efter hende for at få en masse godbidder. Andrea kom hjem fra Østrig i lørdags. Gensynsglæden var stor, og Andrea havde købt en fin gave med til mig. Det var rigtig hyggeligt. Efter besøget fik jeg trænet de sidste ponyer.

I Weekenden har jeg været ude og besøge min veninde Tina og hendes tre skønne børn. Vi havde valgt at holde MGP-aften for børnene. Der blev bagt kage, pyntet op og hygget. Jeg har også været på besøg i Odense Rideklub ved den dejligste Qashqai og hans ejer Charlotte. Vejret var fantastisk, lige indtil vi begyndte at snakke om at ride en tur, så begyndte det bare at styrtregne, så det blev ikke til nogen tur den dag. Men det gjorde ikke noget, for vi hyggede os – fik trænet hestene og havde en skøn weekend på rideskolen.

Søndag sidst på dagen, fik jeg sprunget ponyerne på en lille bane. Jeg elsker at springe, og det giver mig et sus i maven ved tanken om, at der ikke er længe til, jeg snart skal ud på stævnepladsen igen. Det er virkelig savnet og jeg glæder mig hver dag til, at Mette og jeg snart er klar.

Mandag lå jeg syg, så pigerne fra Vangeledgaards ponyteam fik lov til at hygge sig med nogle af ponyerne, det var pigerne meget glade for.

Billede12

En aften trænede jeg og Andrea med Prinsessen og Alba i hallen, imens vi red, fortalte Andrea en masse om alle de oplevelser, hun havde fra sin ferie. Det var rigtig spændende at høre om. Vi har faktisk også aftalt, at hjælpe Andrea med at lære Alba at springe, så det er vi så småt begyndt på, jeg er sikker på, at hun nok skal blive en rigtig fin lille springhest.

Onsdag skulle jeg have været til springundervisning med Mette, men om morgenen havde vi smed på alle ponyerne, så det blev til en fridag for hende, da hun godt kan være ret ømtået efter at have haft smed. Det var lidt øv, for jeg havde jo glædet mig helt vildt, men det er der bare ikke noget at gøre ved, så den springtur må vi have til gode.

I ugens løb er der også trænet horsemanship og jeg har denne gang trænet med hviskestykker og håndklæder – nogle heste var lidt mere cool end de andre. Især Lemon og Mette var helt ligeglad, de nød det egentligt bare J

Jeg har også trænet lidt med Pricha. Det er altid sjovt at prøve kræfter med nye heste. Så det er jeg kun glad for.

Tak fordi at I læste med!

Sabrina – Sabrina’s Horseblog

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account