Ugens blogindlæg fra Sabrina

Kære læsere

Denne uge tegner lysere for vores kære ponyer. Lemon er i bedring og han bliver stille og roligt doseret op i foder igen. I denne tid træner jeg en del horsemanship med ham, og vi går mange ture op ad vejen.

Lemon og Sabrina

Lemon og Sabrina

Lemon og Sabrina

Lemon og Sabrina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mette er også ved at være fin igen, og vi får trænet en hel del dressur. I søndags var vi faktisk så heldige, at vi måtte låne en springbane, som ligger i nærheden af Vangeledgård. Det var en stor hjælp, at vi denne søndag måtte komme op og springe på banen, så Mette kunne komme ud at se lidt, inden vi starter op med stævner igen. Da vi ankommer til banen kommer ejeren af gården os i møde. De virker super søde og meget imødekommende. Vi fik sammen sat en rigtig god og udfordrende teknisk bane op med massere af forskellige spring. Mette og jeg fik trænet banen igennem, og jeg var helt lettet over, at Mette sprang så fint. Da jeg red tilbage til Vangeledgård, var jeg fyldt af lettelse, glæde og ny energi. Jeg kunne mærke, at modet og glæden til træningen var kommet tilbage, og jeg ser frem til at komme rigtigt i gang med det hele.

I denne uge har vi også redet meget på udebanen, og vi nyder det alt for gode vejr både hest og rytter. Alba gør fremskridt i træningen med bomøvelser, og Andrea glæder sig til, at de snart kan begynde at springe små kryds.

Alba trænes med bomme

Alba trænes med bomme

Pigerne fra Vangeledgårds ponyteam havde også helt frie tøjler til selv at bestemme, hvad de ville lave med ponyerne, og det var tydeligt at se, at de nyd det. Jeg er ikke i tvivl om, at de har haft en skøn dag med ponyerne.

Billede13  Billede14Billede15  Billede16

 

En aften da jeg var ude på rideskolen sammen med Charlotte, kom der kunder til dejligste Qashqai – de blev helt vilde med ham og valgte at købe ham. De virker rigtig søde, og jeg er helt sikker på, at han nok skal få det rigtig godt hos dem. Jeg er slet ikke i tvivl om, at de nok skal tage sig rigtig godt af ham. For Charlotte betød det rigtig meget, at han blev solgt til et godt og kærligt hjem, og det må man sige, var tilfældet her. Det var dog hårdt at sige et på gensyn til ham og tanken om, at han ikke længere skal være i stalden er stadig helt mærkeligt, da han jo betyder ekstremt meget for os.

I ugens løb har jeg faktisk også haft besøg af min veninde Pernille – vi kørte et smut ud forbi den stald, hvor hendes hest Prins står. Prins er nu fyldt tre år, og og jeg må sige, at han er blevet stor siden sidst, jeg så ham. Det var super hyggeligt, og det var fantastisk at se den store udvikling, Prins har været igennem, han er virkelig blevet en super fin pony, som er klar til at lære en masse nye ting.

Denne uge har jeg også været en tur i Fredericia på Egum Rideklub, hvor jeg besøgte en gammel ven – nemlig rideskoleponyen Ofelia – åha gensynsglæden var stor. og jeg fornemmede, at hun stadig kunne huske mig, og selvom denne dag havde været ret stressende, glemte jeg hurtigt tid og sted, da jeg kom gående hen ad staldgangen og stopper op ved hendes boks, hvor jeg blev taget godt imod – jeg blev helt rørt inden i, da hun løftede hovedet op, og et lille vrinsk kom fra hende. Den pony har jeg bl.a. redet en af mine første dressurstævner på, hvor vi fik en flot anden plads. Ofelia er en pony, som hiver mange gode minder frem, og det varmer mit hjerte at komme på besøg ved hende og se, at hun stadig har det godt.

Billede17

Tak fordi I læste med

Sabrina (Sabrinas Horseblog)

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account