Ugens blogindlæg fra Sabrina!

Kære læsere

I denne uge tog jeg torsdag eftermiddag turen til det jyske, for at besøge Sabine og Martin ved Stald Hussmann. Jeg havde ikke været forbi dem siden jul så derfor tænkte jeg, at det var ved at være på tide. Da jeg kommer gående ned af alleen til gårdspladsen, kommer hunden Barnie mig løbende i møde – den var virkelig glad. Gensynsglæden med Sabine og Martin og deres anden hund Carisma var stor. Jeg kunne nu se frem til tre fantastiske dage.  Vi stod tidligt op både fredag og lørdag morgen. Fik ordnet stald og lukket heste ud og ind. Jeg fik også prøvet at longere et par heste, og da dyrlægen var der til en hest, fik jeg lov til at hjælpe ham med at tage billeder, det var både spændende og meget lærerigt. Den ene morgen hvor vi havde lukket hestene ud, begyndte det pludseligt at styrtregne og tordne. Vi løb ud og skyndte os at få hestene ind for at være sikker på, at der ikke skulle ske dem noget.

Carisma

Carisma

Barnie

Barnie

 

 

 

 

 

 

Fredag fik jeg nu også æren af at ride en lille tur på Unions Big Ben. En smuk oldenborg hingst som har det bedste sind.  Det var fantastisk at ride ham igen. Jeg har haft tre gode dage i det jyske ved Stald Hussmann, desværre gik dagene dog alt for hurtigt. Da jeg lørdag vendte næsen hjem imod Odense, glædede jeg mig allerede til meget snart at vende tilbage igen.

Hestene i stalden ved Stald Hussmann

Hestene i stalden ved Stald Hussmann

13022468_1553365474958142_802238993_n

 

Unions Big Ben

Unions Big Ben

Da jeg kom hjem lørdag valgte jeg at gå en tur med Lemon. Det regnende lidt og til at starte med virkede han ikke helt tilfreds, men det vendte hurtig, og vi fik en god tur ud i det blå.

Utilfreds Lemon i regnvejr...

Utilfreds Lemon i regnvejr…

Søndag var jeg et smut ude forbi Odense Rideklub i selskab med Charlotte. Vi havde nogle hyggelige timer ved hestene.

Pigerne fra vores ponyteam har i denne uge fået trænet en hel del dressur, og så har Andrea lånt Mette lidt, imens hendes egen pony Alba har stået halt.

13022344_1553366294958060_189408802_n    13023470_1553366304958059_827744827_n

Ponyerne har i denne uge fået lov til at hygge sig – jeg har redet nogle ture og fået trænet lidt horsemansip, og har været til springtræning på OL Hestecenter med Mette. Hun var bare så fin, både jeg og Mette fik ekstremt meget ros fra min træner – så det blev jeg selvfølgelig meget glad for.

Her til aften har jeg tænkt rigtig meget, og jeg må sige at jeg aldrig har været mere motiveret for at lære en masse nyt inden for sporten. Jeg vil yde mit allerbedste hver gang, og jeg vil sætte mig nogle mål for min træning. Jeg har gjort det før, og jeg ved, at jeg kan gøre det igen.

Som det sidste har jeg tilmeldt mig Det fynske dyreskue i Odense, som er lagt i juni måned.  Jeg har igen i år valgt at stille op for de fynske fjordheste. Det plejer at være noget ganske særligt, og det kan jeg mærke, at det også bliver i år. Nogle af pigerne fra stalden skal også have heste/ponyer med, så det ser vi meget frem til.

13022466_1553368451624511_300689982_n.png

Måske vi ses derude på pladsen?

Tak for at i læste med

Sabrina (Sabrinas Horseblog)

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account