Ugens blogindlæg fra Sabrina: Hvad er en camp?

billede1-tttt

Hej bloggen 😌

I mine to sidste indslag fortalte jeg lidt om vores arrangementer i vores ponyteam på Vangeledgård og hvad vi laver på disse dage både hjemme i stalden med hestene på vangeledgård, samt vores ture ud af huset. Jeg vil som lovet i dette indslag skrive lidt om vores to årlige camps som vi afholder for vores ryttere i teamet.

pa%cc%8anyhed3

Hvad er en camp? En camp er en lille mini ridelejer.

På vores camp får rytterne her mulighed for at prøve kræfter af med det som de har lært i undervisningen. Vi fordyber os i særlige emner, tager ud på besøg ved andre dygtige ryttere/trænere eller andre som er uddannet eller har specialiseret sig inden for en bestemt disciplin i ridesporten. Vi får besøg af gæstetrænere udefra som underviser/giver kursus eller viser opvisning. Ud over alt den nye læring er der oveni også tid til sjove konkurrencer med fede præmier man kan vinde, vi hygger os og nye venskaber skabes på kryds og tværs landet over, da der på campen også kommer børn/unge udefra.

tttt

Vi afholder årligt to arrangementer

Vores pony camp som er for vores yngste ryttere: 5-12år. Og vores Horse camp som er fra 12 år og opefter.
Horse campen er med to overnatninger hvor rytterne sover i telt i haven på Vangeledgård og på Pony campen er det med en overnatning, hvor vi sover ved en fra teamet.

pa%cc%8anyhed

Vi har de sidste 3 år haft stor succes med vores camp og igen i år har vi haft nogle fantastiske sponsor bag os som har støttet op om os, hvilket vi selvfølelig er meget stolte over 😌

Vi afholdte Horse campen i sommers – det tænker jeg at skrive lidt om i næste blogindslag 😌 Her til nov. Afholder vi pony camp – det kommer i self. også til at høre meget mere om.

pa%cc%8anyhed2

Ud over at jeg i disse dage arbejder hårdt for at få lagt de sidste brikker på plads til dette års pony camp, så er jeg også kommet godt i gang med dressur træningen ved min træner Charlotte.

Det er hårdt at komme i gang igen. Men det er nu også super fedt. I morgen afholder vi agility her på Vangeledgård hvor jeg har valgt at tage Prinsessen med 😌 det er jeg ret spændt på – nu må vi se hvordan det går – vi har jo aldrig prøvet det før.

Tak for i læste med

Mange Hilsner Sabrina – Sabrinas Horseteam

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account