Ugens blogindlæg fra Sabrina – sensommeren er over os!

Kære Læsere

Sikke dog en start på ugen vi fik. Da jeg onsdag eftermiddag kommer ud til stalden efter en hyggelig shoppingtur møder jeg nogle af pigerne i stalden, som fortæller mig, at Mette var syg med kolik, og at det ikke så ret godt ud. Mit hjerte bankede, og jeg kunne slet ikke tænke klart. En af pigerne trak rundt med hende ude på ridebanen, og da jeg kom derud, kunne jeg se, hvordan hun lå med hovedet helt nede i sandet.

Vi fik tilkaldt dyrelægen, som var hurtig til at rykke ud. Dyrlægen kunne med det samme konstatere, at Mette havde fået slem kolik. Mette blev behandlet med olie og lidt smertestillende.  I løbet at den næste times tid fik Mette det heldigvis bedre, men vi skulle stadig se til hende hver time, og det var vigtigt, at hun kom ud og fik gang i kroppen. Først hen på morgenen var Mette i bedring.

Selvom det havde været en meget lang nat, var det med sikkerhed hele besværet værd. De første par dage derefter var Mette meget træt, men nu er hun heldigvis frisk igen…

14348622_1599785846982771_1781124033_n

De sidste par dage har jeg været en del ude ved hestene på Vangeledgård, da jeg er ved at træne dem op igen efter ferien. Det er hårdt at komme i gang igen, men det er nu også skønt. Jeg elsker jo arbejdet med ponyerne og de giver mig så meget livsglæde i hverdagen.

Alba og Mattis er også tilbage på Vangeledgård – og den lille charmetrold Mattis varmer alles hjerter. Det er dejligt, at have dem tilbage igen!

Louise, en pige som bor i nærheden, har en af dagene været med ude og hjælpe mig med at træne ponyerne. Det var super hyggeligt, at have Louise med. Louise har også sine egne ponyer og nogle gange, når vejret er til det, har hun en af dem med ned til os, så rider vi en tur.

I ponyteamet går det også godt. I denne uge har mandagsholdet fået trænet en del horsemanship, hvilket gør at tillid mellem hest og rytter styrkes. Ponytemaet har taget imod det med stor interesse og finder det både udfordrende, sjovt og lærerigt. Tirsdagsholdet har trænet bomøvelser, hvor de her skulle tænke over deres teknik og fortælle mig, hvordan de bedst muligt vil komme rundt på en springbane, på den måde forbereder jeg eleverne springteknik.

14374524_1599796870315002_633248830_o

Der er i starten af denne uge er der flyttet en ny pony ind i stalden. Det er en af opstalderne i stalden, som har købt ham. Han er en smuk islandsk hest, og det ser ud til, at han allerede er faldet godt til i sin nye flok. Vi glæder os rigtig meget til at lærer ham bedre at kende.

I lørdags var jeg så heldig at komme med Charlotte et smut ud på rideskolen. Vi fik ryddet op i rytterstuen, fik lavet en del staldarbejde, og hvad der nu ellers hører sig til. Det var en super hyggelig lørdag eftermiddag. Jeg fik her også æren af at få en lille tur på hesten Effie. Hun er super skøn, og giver altid en god tur. Jeg nyder at besøge Odensen Rideklub, og især tiden med de dejlige føl er noget helt specielt.

Tak for I læste med!

Sabrina – Sabrina’s Horseblog

14356122_1599791696982186_602339407_n

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account