Ugens blogindlæg fra Sabrina

Kære læsere

I denne uge har vi her på Vangeledgård fået ny opstalder i stalden. Rytteren Lotte er flyttet ind med sin pony. Det er en fin lille hoppe, som er en blanding af en islandsk hest og en fjordhest. Hun er virkelig kær men også lidt speciel. Den virker til at være en rigtig lille bølle, men den er heldigvis faldet godt til i hesteflokken.

Billede3

Billede1

Det går også godt med pigerne fra vores ponyteam. De er i fuld sving med at træne op til det fynske dyrskue i Odense med ponyerne, det betyder, at stemningen i stalden nu er helt i top i disse dage. Vi glæder os alle rigtig meget, og vi krydser fingre for, at Lemon og jeg også når at blive klar i år. Dyrskuet er i sig selv en helt igennem fantastisk oplevelse hvert år, det plejer virkelig at være en af årets største begivenheder.

13106686_1555808641380492_467592671_o.png

I tirsdags kom der en ny pige, som hedder Mathilde. Hun fik en prøvetime sammen med teamet, da hun rigtig gerne vil starte på holdet – det gik virkelig godt, og Mathilde har valgt at starte op allerede næste tirsdag, så det ser vi rigtig meget frem til. Matilde virker til at være en super sød pige, og alle os i teamet ser frem til at lære hende bedre at kende.

Torsdag aften tog jeg med Charlotte til Odense Rideklub. Her brugte vi et par timer i stalden, hvor vi fik pudset en hel del udstyr samt gjort klar til, at hun næste dag skulle starte stævne på hesten Effie.  Det var virkelig hyggeligt, og vi fik snakket om alt mellem himmel og jord.

Fredag stod vi tidligt op og fik trukket heste på fold, ordnet stald og hvad der nu ellers hører sig til, når man har med heste at gøre. Der var meget, som skulle nås, inden vi kørte af sted til stævnet.

Billede4

Så var traileren pakket, og alt var klar. Det var nu på tide, at vi vente snuden mod Nr. Åby Rideklub, hvor stævnet skulle afholdes. Vi var afsted til stævnet både fredag og lørdag og med gode procenter i både LA2 og LA4, var Charlotte nu godt tilfreds. Vi havde to skønne stævnedage i Nr. Åby, og det har for mig både været hyggeligt men også lærerigt at være med.

Billede5      Billede6Billede8

Fredag eftermiddag fik jeg også lov til at hjælpe Charlotte med et lille hold elever, som skulle undervises. Det var rigtig sjovt at prøve at være med til.

Jeg sad faktisk og snakkede lidt med Marianne, som har ponyerne på Vangeledgård. Vi er på udkig efter en ny hest til Vangeledgård – det er rigtig spændende at se, hvad det ender med, og jeg har lovet Marianne, at jeg gerne vil hjælpe med at kigge efter en sød hest, som de kan bruge og få noget glæde af!

13120822_1555807928047230_2063308645_o.png

Charlotte tager en tur på Mette

Tak fordi I læste med

Sabrina – Sabrinas Horseblog

 

 

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account