Valegro sælger hestesko til 31.000 kroner

Valegro smider skoene til fordel for velgørenhed. Superstjernen har på en auktion netop solgt en sølvbelagt hestesko til fordel for Equestrian Aid Foundation

En sølvbelagt hestesko, som engang blev båret af superstjernen selv, blev solgt for intet mindre en 5000 dollars(> 31.000 DKK) til en særdeles lykkelig rytter under en velgørenhedsauktion i USA.

Carl Hester havde sidste weekend taget turen til Maine, USA for at afholde et to-dages arrangement, hvor der blev undervist og delt ud af guldkornene. Der blev samtidig afholdt en auktion til fordel for Equestrian Aid Foundation, der støtter mennesker i hesteverdenen, der kæmper med alvorlige skader, sygdomme eller finansielle kriser. Organisation har gennem tiden givet hele 2,7 millioner dollars i støtte til mennesker fra hesteverdenen, herunder opdrættere, beslagsmede, grooms, ryttere og trænere fra 30 stater over hele USA.

Udover Valegros sølvbelagte sko, blev der også solgt et maleri af Carl Hester og Nip Tuck malet af kunstneren Lisa Marie Bishop samt et sadelunderlag og en udgave Dressage Daily magazine, begge signeret af Carl Hester. Auktionen indbragte i alt 10.000 dollars, der nu skal hjælpe endnu flere hestefolk.

/H&H

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account