Valhallas Zorro med succes i England!

Den sorte superpony Valhallas Zorro der er en Welsh Cob-pony bor og rides nu i England, hvor rytteren Holly Kerslake dagligt træner med hingsten. Ekvipagen har netop været til start ved et stort mesterskabsstævne i England.

bdn-zorro14

Til daglig trænes ekvipagen bl.a. af OL-rytteren Charlotte Dujardin. Og formen skulle derfor testes ved British National Dressage Championships. Her gik det så godt at Holly og Zorro har kvalificeret sig til hele to finaler ved de britiske dressurmesterskaber. Konkurrencer adskiller sig fra danske mesterskaber, idet alle konkurrerer mod alle ved regionale finaler for at kvalificere sig.

bdn-zorro8

Holly og Zorro var den eneste pony og eneste juniorrytter blandt de 22 startende i L-finalen, alle andre var voksne på varmblodsheste. Men alligevel scorede de superflotte 70,93% i deres første start på dette niveau. I de utrolige omgivelser ved Stoneleigh sluttede de på en femteplads kun slået af 4 beridere/ professionelle ryttere. Holly blev dermed også bedste amatørrytter blandt alle de voksne.

bdn-zorro13

Til trods for at de to kun har været et makkerpar i 6 måneder, så red de desuden også en M-finale. Her lavede ekvipagen dog lidt fejl (bl.a. i changementerne), men fik alligevel 65,79%, og sluttede dermed igen i top 10, og igen som den eneste juniorrytter til start.

Se resultatet HER

m-finalen-nr-10

Fotos: private.

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account