Vind et sponsorat

Bliv sponsorrytter et helt år for Kingsland, Pavo og Equalityline til en værdi af 30.000 kr.!

 

Nedenfor ser du de sidste nye opslag. Opret billeder og sjove indslag og få dine venner til at "like" dine opslag. Du skal have en profil for at deltage

 • Profilbilled af Julie Ladefoged Loldrup

  Julie Ladefoged Loldrup lavede en statusopdatering 17 minutter siden

  Jeg har lige fået nyhedsbrev fra Pavo. I nyhedsbrevet var bla. disse to smarte skemaer, som nemt viser, hvordan man selv kan undersøge, om ens hest er for tyk eller tynd eller lige tilpas. Man undersøger og scorer hesten på 3 forskellige steder på kroppen, og giver en score fra 1-5, hvor 5 er tyk. Det er super smart, og så er det selvf…

  [Læs mere]

 • Profilbilled af Alberte Dahl Mikkelsen
  I dette opslag vil jeg fortælle nærmere om mig selv og de heste, som jeg rider lige for tiden. I 2014 fik jeg som sagt muligheden for at låne Kjær’s Calderina fra Stutteri Majlund. Jeg har redet hende op til B-pony i dressur, og i efteråret debuterede vi i LA spring. I starten af 2015 blev jeg også tilbudt at ride ponyen Shaitan, som er Shado…

  [Læs mere]

 • Profilbilled af Cecilia Lindahl
 • Profilbilled af Karoline Dreyer Kattenhøj
  Da jeg først skulle møde sent i dag, brugte jeg morgenen på at blive nogenlunde færdig med at pakke.
  Jeg skal have et brunt og et navy par Kingsland ridebukser med, min beige Kingsland dressage vest med russkindsdetaljer, min navy vinterstævnetrøje fra KL, min navy Kingsland venus jakke samt en del par Kingsland ridestrømper. Demi derimod skal i…

  [Læs mere]

 • Profilbilled af Camilla Jeppesen

  Camilla Jeppesen lavede en statusopdatering 6 timer, 52 minutter siden

  Kingsland har lagt dette billede op på Facebook som er et lille smugkig på den nye sommerkollektion. Jeg glæder mig til at se resten af kollektionen. Den blå farve der er valgt er rigtigt fin og lidt anderledes af hvad man normalt ser og der er selfølgelig Kingsland logo på både underlag og hut😍👍
 • Profilbilled af Julie Ladefoged Loldrup
  Nu er der kun 2 dage til sponsorfinalen i Middelfart. Jo nærmere vi kommer på dagen, jo mere glæder jeg mig og spændt bliver jeg. Jeg kan virkelig mærke, at det virkelig betyder noget, og at det er rigtig stort, at jeg er en af finalisterne. Det kunne være så fantastisk at være sponsorrytter for Kingsland, Pavo og Equality Line. Men bare det at…

  [Læs mere]

 • Profilbilled af Sofie Østergaard Jensen
  Jeg stod allerede op klokken 3:30 i dag, for at nå at ride Louis inden skole. Jeg kan nemlig ikke nå det efter skole, da jeg skal til fødselsdag. Louis var ikke helt så morgenfrisk, så vi tog det stille og roligt, men fik alligevel trænet noget travers i både trav og galop, og det gik egentlig rimelig godt. I dag holder Maggie fri, så hun kan vær…

  [Læs mere]

 • Profilbilled af Camilla Jeppesen

  Camilla Jeppesen lavede en statusopdatering 14 timer, 54 minutter siden

  Idag red jeg undervisning på Kenobi. Det gik rigtig fint. Vi fik øvet versader, schenkelvigninger, samlet trav og øgninger i trav. Vi fik også øvet noget galop hvor vi fokusere meget på at få ham til at sætte sig mere bagtil og springe mere opad. Jeg kan mærke at det går fremad og at jeg finder mere og mere ud af hvordan jeg bedst muligt rider de…

  [Læs mere]

 • Profilbilled af Camilla Holmegaard
  Veredus laver nogle super gode produkter som man kan bruge til sin pony og sit udstyr 😊❤️❤️👌
 • Profilbilled af Ann Pia Aasted

  Ann Pia Aasted lavede en statusopdatering 16 timer, 29 minutter siden

  Har i set at der kommet sportplan for ponyer.
  Se her
 • Profilbilled af Ann Pia Aasted

  Ann Pia Aasted lavede en statusopdatering 16 timer, 31 minutter siden

  Kingsland :
  Så godt som skrevet 😍😍🐴🐴😉❤️
 • Profilbilled af Ann Pia Aasted

  Ann Pia Aasted lavede en statusopdatering 16 timer, 32 minutter siden

  Pavo :
  Så sødt 😍😍😍❤️🐴
 • Profilbilled af Emma Pilgaard Frederiksen
  Både Kingsland og Equiline er luge nu på tilbud hos Rytters ridesport.
 • Profilbilled af Annika Knudsen Lorentsen
  I dag var Winegra og jeg klædt matchende på, jeg er iklædt pink jakke fra Kingsland og beige ridebukser mens Winegras underlag også fra Kingsland er beige med pink pipes 😍👏🏻 Vi øvede changementer i dag, og Winegra var super lærenem 🐴🍀
 • Profilbilled af Ann Pia Aasted

  Ann Pia Aasted lavede en statusopdatering 17 timer, 12 minutter siden

  Nå jeg vil lige fortælle lidt om de ponyer jeg har haft i tiden.
  Jeg fik Triple A Blacky da jeg var 2 år, meget smuk sort pony 😊 Hende nået jeg ikke at starte stævner på, hun fik kronisk hoste, så hun blev hygge trold 😍
  Så red jeg lidt på min storebrors pony Triple A Freja, hun havde lidt sine egne meninger, om man skulle gå til ridning.
  Så fik…

  [Læs mere]

 • Profilbilled af Ann Pia Aasted

  Ann Pia Aasted lavede en statusopdatering 17 timer, 40 minutter siden

  Så er man færdig med ponyerne, og kommet hjem fra undervisning.
  Det gik bare så godt 😊😉 lidt stram til venstre men ellers kanon 😍👍
 • Profilbilled af Karoline Dreyer Kattenhøj
  Jeg snakkede i dag med min underviser som sagde at han virkelig kunne se Demi trives i sine veredus gamacher. Noget jeg aldrig skulle have troet ville komme ud af hans mund, da Demi virkelig hader gamacher og ikke trives i dem. Han bliver oftest stiv i benene og har svært ved at trave igennem. Noget som slet ikke var et problem med mine veredus…

  [Læs mere]

 • Profilbilled af Karoline Dreyer Kattenhøj
  Rigtigt god undervisningstime på ham den bette i dag, som var fuld af energi og spilopper nu det endeligt var muligt at ride ude igen.
  Kontragaloppen sad i skabet, bagpartsvendingerne var også ganske udemærket og vi lavede et rent changement. Mere kan man vist ikke forlange af en bette 6 års 👍
 • Profilbilled af Sofie Østergaard Jensen

  Puha det var hårdt til dressurundervisning på Maggie i dag, men det gik nu ret godt. Vi fik øvet øvelserne til LA3, når nu at vi skal prøve det program for første gang på lørdag. Jeg red med mine Roeck grip ridehandsker fra Roeckl. Jeg har dem både med og uden fleece foer, men her om vinteren er det lækkert med lidt fleece indeni, så jeg kan hol…[Læs mere]

 • Profilbilled af Alberte Dahl Mikkelsen
  I dag red jeg eneundervisning ved min træner Ulrik Falbe på både Shaitan og Copperfield, og bagefter red jeg selv Calderina. Med Shaitan trænede vi blandt andet kür øvelser, da vi er ved at planlægge vores kür til Ecco Cup her i 2017. På både Copperfield og Calderina rider jeg med Prestige sadler, og det er helt klart også mit favorit sadelmærke…

  [Læs mere]

Se alle opdateringer

©2017 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account