Weekendens ponylandsstævne – Solrød Rideklub

Både fredag, lørdag og søndag var der masser af god ponydressur og der var klasser fra LA4 til PRM ved stævnet. Fredag eftermiddag til aften blev der afholdt PRI for kategori 1 ponyer, klassen her var sponseret af Havdrup Dyreklinik og havde hele 26 til start. Vinder af klassen blev Josefine Tiedemann Hansen med ponyhoppen Darling Deluxe. Parret scorede ikke mindre end 73,75 %. På en andenplads kom Michaela Navrsted med hoppen Gee Gee, ekvipagen her scorede en procent på 72,625. På tredjepladsen kom Claudia Kjær med ponyvallakken Adriano B – de fik en procentscore på 72,062.

Josefine Tiedemann Hansen med ponyhoppen Darling Deluxe

Josefine Tiedemann Hansen med ponyhoppen Darling Deluxe

Lørdag blev der afholdt på yderligere P-klasser nemlig en PRT for både kategori II og I ponyer. For kategori II-ponyerne blev det ekvipagen Alexander Yde Helgstrand med Jumanji der vandt med 72,69 % foran Stine Sofie Albertsen med Vigerous Reckless der scorede 71,312 %. På tredjepladsen kom Caroline G. Falkenskov med Traeumer der blev belønnet med 70,25 %.

Alexander Yde Helgstrand med Jumanji

Alexander Yde Helgstrand med Jumanji

For kategori I-ponyerne blev vinderen af PRT-klassen med hele 31 starter Maria Mejlgaard Jensen med Bjerregårds Mozart der er en ponyhingst, ekvipagen fik 74,83 % for deres ridt. På andenpladsen kom Amira Aasted Jespersen med Top Tilas EX der scorede 72,393 % foran tredjepladsen der fik Filippa Lauritsen med Moglie 3 der fik 71,795 %.

Maria Mejlgaard Jensen med Bjerregårds Mozart

Maria Mejlgaard Jensen med Bjerregårds Mozart

Om søndagen blev der afholdt to PRM-klasser igen for henholdsvis kategori I- og II-ponyer. For kategori I-ponyerne var der hele 26 ekvipager, der tog udfordringen op med det sværeste ponyprogram. Igen var det Maria Mejlgaard Jensen med ponyhingsten Bjerregårds Mozart der red afsted med sejren og blev denne gang belønnet med en procent på 70,48 %. På andenpladsen kom Josefine Tiedemann Hansen med Darling Deluxe blot få point efter førstepladsen sammen med Michaela Navrsted med Gee Gee 2. Det blev derfor en delt andenplads hvor begge ryttere fik en procentscore på 70,122 %.

151157_kuo_01_AB24497

Frederikke Aagot Jabina med hoppen Dot Com

For kategori II-ponyerne blev det Frederikke Aagot Jabina med hoppen Dot Com der løb med sejren i PRM, ekvipagen fik 68,86 %. På andenpladsen kom Caroline Danneskiold Lassen med Golden Starlight der blev belønnet med 68,13 % og var derfor meget tæt på førstepladsen. Som nummer tre kom endnu en Caroline – denne gang var det dog Caroline G. Falkenskov med Traeumer der fik 68,05 %.

Se alle resultater fra landsstævnet lige her.

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account