En af de yngste deltagere ved EM for ponyer – mød Isabell…

Isabell Victoria Frost Jensen her…

Foto: Claus Ardal

I Langå kan møde den kun 9-årige ambitiøse springrytter Isabell Victoria Frost Jensen, der netop har redet med ved det store internationale stævne på Vilhelmsborg, nemlig europamesterskaberne for ponyer. Isabell red ikke EM-klasserne, for der konkurrerer man på kat. I-ponyer, til gengæld var Isabell med i de nationale kat. III-ponyklasser, der blev afholdt under samme stævne.

Som et led i at gøre mere for de helt unge springryttere som Isabell, var der nemlig mulighed for at ride med ved det internationale stævne, hvilket gerne skulle lære de unge ryttere en masse og give dem mulighed for at opleve rammerne ved et stort stævne som EM.

Isabell bor sammen med sine forældre Stine Frost Jensen og Michael Bech Jensen på en rideskole i Stevnstrup. Rideskolen hedder Stevnstrup Rideklub, og her har Isabell også sine heste opstaldet. Og Isabell har ikke så få ponyer at træne med!

Hun har foruden nogle lidt yngre ponyer ponyen Nutbourne Paper Moon på 10 år, ponyen Dinko Star på 9 år og Midnight Lynet Mac Queen på 9 år.

Hvor lang tid har du redet?

Jeg har redet i 7 år, min første pony hed Deedee. Hende solgte vi sidste sommer. Jeg var bare vild med heste, i starten grinte jeg hele tiden, når jeg red.

Hvem underviser dig?

Jeg får undervisning hver onsdag af Lars Fedder. I dressur får jeg også en gang om ugen undervisning ved Susanne.

Isabell med Nutbourne Paper Moon ved EM for ponyer 2016

Hvad er din største bedrift?

Min højeste placering er en 4. plads i MA* til landsstævne i Vejle. Jeg var rigtig glad, for der vandt jeg hele tre klasser.

Desuden har Isabell siden hun snakkede med Ridehesten Junior været til det store stævne på Vilhelmsborg, hvor der blev afholdt EM for ponyer. Her formåede Isabell at blive nummer 5 i en MA2** – som også må siges at været et stort resultat for den unge rytter.

152532_mlm_09_IMG_2711

Hvem er dit største idol?

Mit største idol er Maria Barnewitz Schou, fordi hun er så sød og mega god til at ride.

Maria har redet flere senior klasser på hesten Londa. Hendes bedste seniorresultat var en sejr i MB 125 cm til landsstævne i en alder af kun 11 år. Herefter blev hun udtaget til EM for Children på hesten. Derudover har hun vundet 3 DM medaljer og 1 NM medalje på Londa. 2015 har været et helt fantastisk år for Maria og hun har således været den mest vindende spring rytter i Danmark med 5 DM/NM medaljer. Maria var i 2015 også udtaget til EM på hest ( Children ) og hun fører den danske pony-springrangliste.

Hvad skulle du lave, hvis du ikke var rytter?

Hvis jeg ikke red, så ville jeg nok spille fodbold.

14002461_10210634838615973_1944744780_o

Hvad drømmer du om fremover?

Jeg vil gerne vinde DM, det ville være sejt!

152532_sk_11__AB25492

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account