7. December: Vind Hasse Hoffmanns bog!

Dressur med hjerte og forstand

124773_abo_03_IMG_0046

‘Dressur med hjerte og forstand’ giver et indblik i alle dressurens aspekter set gennem Hasse Hoffmanns trænede øjne – lige fra unghesten første gang trækkes i grime til rytteren rider op ad midterlinjen i Grand Prix

Bogen er for alle dressurryttere med lyst til at lære og nyde godt af Hasse Hoffmanns mangeårige erfaring og utallige gode og nyttige råd.

Bogen har en værdi af 349 kr.

Husk, at man kun kan tilmelde sig en gang!

1 Comment
  1. lene Sofie Jepsen 2 år ago

    ELSKER HESTE BÅDE DRESSUR OG AVL. DERFOR KUNNE JEG GODT TÆNKE MIG DEN BOG, JEG RIDER IKKE SELV, MEN DET GØR MIN VENINDE SÅ NOGLE GANGE GIVER JEG NOGLE GODE RÅD TIL HVORDAN MAN SKAL GØRE DET. DENNE BOG VIL HJÆLPE OS MEGET OG MÅSKE KOMMER JEG SELV TIL AT RIDE.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account