Blog: Ponyhorsetræf

Sabrina1

Hej bloggen

Så er tiden inde til en lille opsummering på vores meget vellykkede ponyhorsetræf som vi afholdte 29 oktober på Vangeledgård hestepension.

Sabrina7

 Selve dagen

Alt lå klar og alle frivillige hjælpere var mødt tidligt op for at give en ekstra hånd med, så vi kunne få styr på de sidste praktiske ting, inden vi officielt åbnede dørene op for dette års pony/horse træf i dressur 2017.

Kort før åbningen stod de første ryttere klar på opvarmningsbanen.  Hestene var flot shinet op, og alle ryttere var klar til at komme ind og yde sit bedste.

SAbrina5

Der gik ikke længe før pladsen var fyldt godt op med glade og forventningsfulde gæster og ryttere.

Dagen forløb ud over alle forventninger godt, og alle havde virkelig gjort sit for at vise deres allerbedste. Alle ryttere kom godt i mål, og jeg kan med garanti sige, at det har været en stor oplevelse for alle.

Efter hver klasse var der præmieoverrækkelse med fine rosetter til de tre bedst placerede i klassen, samt flotte sponsor gaver til alle de dygtige og seje ryttere.

Sabrina6

Tak til CJproline/sharf, Vedstedmølle Rideudstyr, Prohorse.dk, Nørrelund rideudstyr, Hoffmanns Rideudstyr og 2horse rideudstyr, som alle har sponsoreret flotte gaver til de ryttere, der deltog i træffet, samt tak til Råhøjgård Rosetter som har sponsoreret de meget flotte rosetter.
Vi er meget stolte og beærede over den meget meget flotte opbakning, vi har modtaget til træffet.

Tak til alle frivillige og søde hjælpere som har hjulpet med til at gøre træffet til en super god oplevelse, både op til, men også på selve dagen.

Af hjertet tak til alle sammen – i har alle haft del i at gøre træffet helt igennem fantastisk.

Sabrina2

Jeg beklager det sene indslag, men i denne tid er der stadig travlhed på kalenderen – vi er også i fuld sving med årets adventskalender med hestene, så det bruger vi en del tid på.

Adventskalenderen bliver lagt op her på Ridehesten Junior, og på Min facebook side Sabrinas Horsteam. Glæd jer – Det bliver sjovt, hyggeligt og rigtig festligt.

Tak for i læste med knus Sabrina

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account