Et fantastisk julefræs i Billund Pony Travklub

Julefræs i Billund Pony Travklub

Omkring kl. 11 summede banen af glade børn med deres ponyer, som var ved at finde deres plads i de anviste stalde. Med 40 ponyer og 37 kuske, plus forældre, søskende og venner var der en herlig stemning. Der var syv ponyklubber repræsenteret på dagen, og med gæster helt fra det Nordjyske og fra Sydsjælland kunne det kun blive en god dag.

^13C2CC5E07CF2E07008AC6C56E01D519FBD822DD374E120A30^pimgpsh_fullsize_distr

Gotlandsrussen Titan Trot og Klara Glerup Bak flyvende første over målstregen

Publikum blev vidne til 11 spændende løb, ponyerne starter meget spredt på banen, men i samtlige løb blev der en spændende opløbskamp, hvor det var svært for publikum at se vinderen med det blotte øje. Ponyerne ramte målstregen samlet, og samtlige spor på banen blev brugt. Specielt i dagens 11. løb, var opløbskampen yderst spændende. Det var dog det eneste løb med en ret sikker vinder i Titan Trot og Klara Glerup Bak, men om de efterfølgende placeringer var der hård kamp da fire af landets hurtigste ponyer alle dystede om at komme først. Alle ponyløbene blev optaget, så man har mulighed for at se eller gense løbene.

Hvis du følger linket herunder, kan du se 11. Løb hvor Titan Trot og Klara Glerup Bak vinder:

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

 

Spænding i uddannelsesløbet

Alle i Billund Pony Travklub var dog enige om, at der skulle være plads til alle, på Billunds første hele ponyløbsdag. Derfor var der også arrangeret showløb, hvor ponyerne sluttede forskellige steder på banen, montéløb for de børn som elsker at ride, travløb for dem som elsker at køre og sidst men ikke mindst Uddannelsesløb for børn uden licens. Uddannelsesløbene var der to af med i alt 7 deltagere, her var det som sagt børn uden licens, der kunne deltage, det krævede dog, at man havde en hjælpekusk med, som kunne give en hånd, hvor det måske kneb med overblikket, eller hvis ponyen blev lidt for frisk. Her deltog Ida Lyngholm Bjerregrav med ponyen Titan Trot og hjælpekusken Klara. Ida var meget spændt inden løbet, og kunne næsten ikke holde nerverne inden for tøjet, men da hun først sad i sulkyen sammen med Klara, glædede hun sig. Ida og Klara havde startspor 5, så de startede bagerst med 320 meter op til ponyen med startspor 1. Ida kæmpede sig sammen med Titan Trot op på en flot tredjeplads. – Jeg elsker det her, sagde Ida midt under løbet til Klara. Hun håber, at muligheden igen byder sig.

^8A17ED70F6712BA70B253CC47ABBF3BB8EA210E0F18F6DE56F^pimgpsh_fullsize_distr

Gotlandsrussen Titan Trot med Ida Lyngholm Bjerregrav som kusk og Klara Glerup Bak som hjælpekusk

Billund Pony Travklubs næstformand sluttede dagen af med at love, at succesen gentages næste år. Det var en helt kanon dag, hvor alle var glade. Der skal også lyde en kæmpe tak til alle vores sponsorer, de var med til at gøre dagen endnu større og mindeværdig for alle vores ponykuske.

 

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account