Fra styrt til sejr

Ponyspring

I går styrede Freja Fredslund og kunne ikke mærke sit ben. I dag var hun i sadlen igen og vandt klassen 

Det var en særlig glad Freja Fredslund, der i dag vandt klassen,  Sølvtur 2. kvalifikationsklasse på sin kategori 2 pony Romeo´s Galla til AB RIDEUDSTYR Christmas Show WARM UP for ponyer. I går lavede hun nemlig et voldsomt styrt med sin anden pony, Romeo´s Hirse.
– Min pony fik ikke sat forbenet ordentligt ned efter sidste spring, og jeg husker, at jeg tænkte: “Åh nej, jeg vil ikke allerede hjem”. Den slog en koldbøtte hen over mit ben, så da jeg lå på jorden, kunne jeg ikke mærke mit ben – og så blev jeg virkelig bange.

Det varede en evighed
Frejas mor, Annette Fredslund stod på tilskuerpladserne og holdt vejret.
– Freja har været ude at køre i ambulance et par gange efter rideulykker og er meget hårdfør, så når hun er bange, så bliver jeg meget bekymret. Hun lå på jorden i over 10 minutter, fortæller hun.
– Det virkede som en evighed, før jeg kunne mærke benet igen, og det er da også forstuvet, men heldigvis er der ikke sket andet, smiler Freja Fredslund.

Særlig sejr
I dag vandt Freja Fredslunds så klassen, på sin anden pony, Romeo´s Galla. En sejr hun er særlig glad for.
– Min sejr i dag betyder meget for mig. Det viser mig, at jeg stadig er i stand til at tænke klart. Jeg var ikke bange, da jeg skulle ride i dag og var da heller ikke i tvivl om, at jeg skulle ride. Når der ikke er noget brækket, kan man jo godt ride videre, siger hun.

Satser hele butikken
Romeo´s Hirse er ikke kommet ti skade efter styrtet, og i morgen skal den og Freja igen starte. Et ridt, som Freja Fredslund er helt klar til.
– I morgen satser vi hele butikken og går efter sejren. Jeg husker dog lige at få støttet op på tøjlen, hvis noget lignende sker igen, siger hun.

Romeo´s Hirse og Romeo´s Galla er avlet af familien Fredslund og sidste år var Freja Fredslund den mest vindende rytter til årets Christmas Show WARM UP med  sine ponyer.

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account