Rideskoleportræt: Viborg Rideklub

Viborg Rideklub – samvær i højsæde!

stemningJuniorLejer         stemning         DSC02862

Viborg Rideklub blev stiftet i år 1927. Rideklubben har haft flere forskellige adresser i Viborgs sydby, men har været på nuværende adresse siden 1970. I år 2013 udvidede man rideklubben  med en ny stald. Viborg Rideklub har siden 1970’erne fungeret som uddannelsessted for nye beridere. Gennem hele Viborg Rideklubs historie er der blevet afholdt mange stævner blandt andet flere Danmarksmesterskaber.

DSC04508          DSC04534          DSC02913         DSC02915

Viborg Rideklub tilbyder ridning og undervisning på alle niveauer. Hos ”VIR” er der plads til alle. Rideklubben afholder forskellige arrangementer, såsom debutantstævner, fastelavns- og julehygge/stævne, julebanko, temaaftener med stævne for voksne, ridelejre og fælles udflugter m.fl.

Undervisning

Viborg Rideklub tilbyder kompetent undervisning af den tilknyttede berider Niels H. Christensen. Niels underviser i både springning og dressur, der er foruden ham et hold beriderelever, der ligeledes underviser i dressur og springning. Man kan modtage privatundervisning af både berider Niels samt af beridereleverne. Ligeledes er der også forskellige hold, man kan modtage undervisning på. Viborg Rideklub har kapacitet til at huse hele 102 heste og har i alt 400 medlemmer. De har 4 dressurridebaner – to store udendørsbaner samt to store ridehaller. Foruden dem, er der også en mindre ridehal, der typisk bruges, når ponyholdene undervises. De har to springbaner – hvoraf den ene er en opvarmningsbane.

DSC04536          DSC02907          ^4814C94B2D152E63E922AAFD38040475B696AE20FEEAA3316D^pimgpsh_fullsize_distr

Viborg Rideklub ligger i et fantastisk område i udkanten af Viborg, hvor der blandt andet er mulighed for ridning i skov. Rideklubben tilbyder opstaldning i nye og tidssvarende bokse, mange og gode folde, lækker natur og sidst men ikke mindst hyggeligt samvær.

Se her hvad Viborg Rideklubs egne ryttere mener om deres rideklub!
1 Comment
  1. Helle Maagaard 2 år ago

    Vil da også lige nævne at vi har 25 fantastiske elevponyer og -heste som går undervisning med børn i alle aldre fordelt på 28 børnehold og næsten lige så mange voksenhold. Jeg er så heldig at være ansat som ansvarlig for elevafdelingen på VIR; den bedste arbejdsplads man kan forestille sig ????❤????

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account