Schou-brødrene rækker ud til dig!

 

Det er ikke kun på omspringningsbanerne, at Schou-brødrene Christian og Andreas har fart på. Schou-brødrene har lige netop annonceret en spændende nyhed: Puzz app. Det er en ny app til din smartphone eller tablet, hvor du kan komme tæt på dine idoler, og udfordre dine venner i puslespil. I app’en sender man billeder til hinanden, og billederne bliver lavet om til puslespil. Udfordringen er at løse puslespillene hurtigst muligt, og du får point alt efter, hvor hurtig du er. I app’en kan du se, hvem der har løst dine puslespil, hvor gode de er, og hvem der er dine ’best friends’. Og så kan du følge dine idoler – Public Figures – for eksempel Tina Lund, Rasmus Bagger og Rolf-Göran Bengtsson. Men app’en er ikke kun for hesteinteresserede, så du kan også følge andre kendte og invitere dine venner og veninder med.

Få træning af de bedste

De spændende nyheder stopper ikke her, for de to succesfulde springryttere har nemlig sagt ja til at lave en træningsserie sammen med Ridehesten, hvor de gennem de næste numre af magasinet vil gennemgå forskellige vigtige elementer af træningen. Så nu har du også mulighed for at blive trænet af nogle af Danmarks bedste springryttere. Den første del af serien, kan du allerede læse nu i Ridehestens decembernummer.

145319_abo_01__AB20607

Masser af projekter

I det daglige træner Christian og Andreas deres heste og giver undervisning, blandt andre til søskendeparret Clara og Emil Hallundbæk, på deres imponerende gård tæt på Kolding. Det er i øvrigt sammen med Clara og Emils familie, at Schou-brødrene driver hingstestation og sportsstald under navnet Absolute Horses. I 2016 afholder de på gården DM for 6. år i træk, og Christian og Andreas rider selv utallige stævner rundt om i verden. Det næste store event for Schou er Olympia, The London International Horse Show, som foregår lige ved siden af det smukke Windsor Castle uden for London fra den 15. til 21. december – lige tids nok til at Christian og Andreas kan komme hjem og holde jul.

Af Ditte Faber

 

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account