Stærkt junior- og youngrider felt stiller til start i Aalborg

147935_sk_03__SK13030

Når Sportsrideklubben Aalborg (SAO) lader startklokkerne ringe til Aalborg Dressage Event i weekenden den 20.-22. maj, er det med deltagelse fra nogle af nordens bedste juniorer og youngridere.

På Finstrupgaards dressurbaner vil den kun 17-årige juniorrytter Sille Engermann fra Middelfart ride U25 Ecco Cup kvalifikationen på hesten Darius. De havde debut i U25 klasser i weekenden, som gik over al forventning, og det bliver spændende at følge Sille og se, om hun kan holde de flotte takter i Aalborg.

Blandt ungrytterne får SAO besøg af norske Alexandra Gamlemshaug Andresen, som skal debutere med sin nye konkurrenceheste Borencio i CDI3*, og hun medbringer også hesten Empire B til landsstævneklasserne.

Til stævnet afholdes også Aalborg Kommune Cup for junior og youngrider, hvor bl.a. Julie Nørgaard på Sandbæk’s Camry stiller til start blandt flere andre dygtige unge dressurtalenter.

Kan man ikke komme til Aalborg og opleve stævnet i de hyggelig omgivelser på Finstrupgaard bliver søndagens finaledag livestreamet af Zibra Sport – et mulighed som helt gratis er stillet til rådighed i samarbejde med Dansk Rideforbund. Følg med her: www.zibrasport.dk

©2018 Ridehesten Junior - en del af Wiegaarden Media

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account